dijous, 24 d’octubre del 2013

Anàlisi del blog "El blog de l'AmpA escola Vinyet"


el bloc de l'AmpA escola el vinyet, escrit per l'Associació de Mares i Pares dels Alumnes de tercer l'Escola el Vinyet, és un blog de centre dirigit a les famílies dels alumnes, als mestres i tot aquell que estigui interessat en l'educació i en el funcionament d'aquella escola i vulgui aprendre.

Està conformat, principalment, per entrades de textos i fotografies. Aquestes entrades acostumen a combinar el text introductori i/o explicatori amb fotografies, vídeos o diapositives.

Utilitzen una plantilla personalitzada, de fons clar amb línies diagonals de colors i amb una capçalera de color blanc amb el nom del blog i el dibuix de dos infants. 

En quant a la seva estructura, hi ha una gran quantitat de gadgets, la majoria situats a la part inferior (els nostres blogs, blogs interessants, subscriu-te al blog, gent en línia, arxiu del blog, seguidors, núm. de visites...). També tenen gadgets a la part dreta com per exemple: el més vist, els darrers comentaris,  mini-jocs infantil i primaria... Destaca la petita pantalla de la part superior on hi ha les notícies més rellevants o destacades del blog, junt amb una agenda de l'AMPA de l'escola Vinyet. El blog està regit pels Drets d'autor (Copiright). Les etiquetes, ques es troben a la part dreta, esta organitzades per temes.

En la part superior hi ha un menú de nou pàgines: La pàgina principal, on pengen principalment notícies d'educació, la pàgina de l'AMPA, on tracten temes relacionats amb la junta de l'AMPA, el menjador, els canguratges, les extraescolars i els models i formularis, la pàgina del menú, on està penjat el menú del menjardor, la pàgina de la mediateca, on es pengen les fotografies i els vídeos, la pàgina de "els nostres blogs"i la "d'enllaços", la pàgina de l'escola, en la que hi ha penjada informació relacionada amb el centre, i per últim les pàgines "sobre el blog" i "materials".

Les entrades no tenen comentaris, però si més d'un "me gusta"

1 comentari:

  1. Ostres! Quina sorpresa aquest anàlisi del Blog de l'AMPA! Gràcies!
    Només dir que no és dels pares de tercer, és de l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes de l'Escola.

    ResponElimina