dimecres, 25 de setembre del 2013

Google drive i els treballs col·laboratius amb suport TIC

Després d'haver experimentat per primera vegada amb GoogleDrive, aqui deixo publicat un petit treball sobre els ordinadors portàtils i els libres digitals. 

Aquest treball, compost per un document de word, una presentació i un petit formulari amb preguntes relacionades amb el tema, l'he realitzat, junt amb les meves companyes, utilitzant el GoogleDrive, un programa que permet treballar en grup sense la necessitat d'estar presencialment amb les persones que el conformen. Primer vam fer el document i, un cop acabat aquest ens vam disposar a crear la presentació i el formulari. Aquesta publicació també conté un full de càlcul per emmagatzemar les respostes del formulari.

Treballar amb el Drive no em va suposar greus problemes però alhora de publicar el treball al bog se'm van presentar complicacions: la mida del document i la presentació eran irregulars, el primer era molt petit i la segona massa gran. Per solucionar-ho vaig modificar l'amplada i l'alçada del link html posant-les a 500.




Treballs co·laboratius amb suport TIC"

"Les TIC, aprofitant les capacitats que tenen de treball on-line, poden facilitar les interaccions entre els components del grup, l'intercanvi d'idees i reflexions pròpies del treball col·laboratiu. També ens poden ajudar en la creació dels documents que seran compartits per tots els components del grup i finalment, si cal, es publicaran a la Xarxa.


Molts programes on-line ens ofereixen avui en dia la psosibilitat de col·laborar amb altres usuaris i crear de manera compartida, google drive és un d'ells però, per exemple també podem citar Zoho o el mateix prezi o...."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada